Websites die werken. Daar worden we blij van. We bouwen graag een website op basis van WordPress voor u waarbij uw doelstellingen en doelgroep het uitgangspunt vormen. Natuurlijk kan het maken van een keuze lastig zijn. Daar helpen we u ook graag mee.

Werkwijze

Elke website is uniek maar ze zijn altijd beperkt tot het beeldscherm van de bezoeker. Het uitgangspunt is dat je straks beschikt over een online oplossing die werkt en aansluit bij jouw doelgroep. Met de komst van de iPhone en tablets worden websites ook steeds meer bezocht via mobiele apparaten, daarom zorg ik er voor dat je website responsive is en op ieder apparaat er goed uit ziet.

Meer over de werkwijze

Portfolio

Ik hebben al verschillende mooie en complexe projecten uitgevoerd. Of het nu gaat om een website die speciaal voor jouw ontworpen is of dat er een bestaand template is gebruikt, we zetten je graag online op de kaart. Ook zorgen we voor een uniek design die aansluit bij jouw doelgroep en doelstellingen. Daarnaast kun je je websites zelf beheren zonder enige technische kennis maar ik kan dit ook voor je doen.

Bekijk portfolio

Aanvullende diensten

Zodra de website online is begint het pas, daarom help ik je graag verder om nog meer uit je nieuwe website te halen. Denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie of het onderhoud van de website zodat je beveiligd bent tegen de laatste online gevaren. Daarnaast wil je uiteraard ook dat de rest van je zaken er goed uit zien, denk hierbij aan brief papier en visitekaartjes in de zelfde stijl als je website.

Bekijk aanvullende diensten