Mijn naam is Rein Ridder en RRDesign is mijn design studio. Sinds 2009 ben ik bezig met het ontwikkelen van websites, daaropvolgend ben ik mezelf gaan verdiepen op het gebied van logo's en huisstijl ontwerpen. Momenteel werk ik als freelancer en volg ik een thuisstudie opleiding Communicatie & Multimedia Design bij de LOI.

Ik ben een grafische vormgever / webdesigner die zich probeerd te onderscheiden met opvallende ontwerpen die vooral goed passen bij het bedrijf of particulier. Daarnaast hecht ik veel waarde aan de communicatie met de klant en de nazorg.

Achtergrond

Toen ik op 18 jarige leeftijd bezig was met een MBO ICT opleiding kwam ik in aanraking met photoshop en begon met te realiseren dat ik iets creatievers wilden doen met de computer dan netwerk beheer. Ik vond de basisles over HTML en webdesign erg interesant en besloot naast mijn opleiding extra curcussen en tutorials te volgen om mij meer te verdiepen. Na vaak vallen en opstaan was het mij gelukt een website te ontwikkelen, sinds die tijd laat ik het vak niet meer los en probeer ik voorduurdend met de nieuwste technieken te werken.

Interesses

Naast mijn grafische werkzaamheden speel ik fanatiek badminton en zit ik in een Deense competitie. Daarnaast vind ik het lekker een paar keer per week hard te lopen en in de winter te gaan skien. Naast het sporten hou ik van reizen en tijd doorbrengen met mijn vrienden en familie.

Rein Ridder portret

Naam: Rein Ridder
Geboren: 18-01-1988

Plaats: Haarlem

Studies: MBO ICT, HBO Communcatie & Multimedia Design

Maak een afspraak