Webdesign

Elke website is anders maar ze zijn altijd beperkt tot de computer en beeldscherm van de bezoeker. Ik probeer hier altijd de juiste techniek voor te gebruiken zodat hij gericht is op jouw doelgroep. Met de komst van de iPhone en iPad worden websites ook nog eens steeds meer bezocht via mobile apparaten. Ik kan er voor zorgen dat je website op elk device goed te bereiken is en makkelijk te beheren via een CMS als Joomla! en Wordpress.

Lees verder

Grafische vormgeving

Naast de online media verdiep ik mij steeds meer in de wereld van offline media. Hierbij kunnen je denken aan het ontwerpen van logo's, briefpapier, visitekaartjes, folders, posters en covers. Grafische vormgeving is de uitstraling van het product die bij mensen opvalt, blijft hangen en ze aanzet tot actie.

 

Lees verder

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Search Engine Optimization wordt een steeds belangrijkere term op het gebied van webdesign. Als je website eenmaal online staat wil je natuurlijk ook gevonden worden bij de verschillende zoekmachines. In Nederland komt het er eigenlijk op neer dat je website geoptimaliseerd moet worden voor google aangezien dit de meest gebruikte zoekmachine is. Mijn websites hebben standaard de basis voor een goeie optimalisatie

Lees verder

Onderhoud

Een website is net als een computer, soms gaat er zonder reden iets stuk en moet dit gerepareerd worden en heb je een anti-virus systeem nodig tegen hacker aanvallen. Dit zelfde geld voor websites, hackers hebben een hobby om gaten te vinden in willekeurige websites. Deze gaten worden gelukkig gedicht door updates van het CMS of component. RRdesign kan deze updates en reperaties voor jouw website regelen. Onder onderhoud valt ook het optimaliseren van webpagina's.

Lees verder

Social Media

Social Media wordt voor sommige bedrijven steeds belangrijker. Via netwerken als Facebook, Twiter en Linkedin kan je jouw bedrijf bekend maken onder je doelgroepen. RRDesign kan voor de pagina's aanmaken.

Lees verder